Boende


Hyr boende till er konferens hos Kloka Gubben på Aspöja

Kloka Gubben har havet, naturen och stillheten. Du ser havsörnar som cirklar i skyn och känner ny luft under dina egna vingar.

Hos Kloka Gubben har du möjligheter till aktiva dagar om du vill det. Du kan promenera, jogga, bada, ro, paddla och utforska precis som du själv vill eller så kan du be att Kloka Gubben tar dig med på äventyr. Vad säger du till exempel om örn- och sälsafari eller fågeljakt när säsongen så tillåter?

Har du egna idéer är vi idel öra och gör vårt bästa för att de ska bli verklighet.


KLOKA GUBBENS KONFERENS OCH STUGUTHYRNING
KONTAKT: Stora Stångklabben AB
Adress: Aspöja, Alnö 5,8, 610 25 Vikbolandet Telefon: 073-35 45 835 Mejl: aspojagubben@gmail.com1. Storskrak
12500 kr/vecka

90 m2 härlig villa i två plan som har allt: modernt kök med häll, ugn, kyl, frys, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. För övrigt komplett utrustatd med tillbehör för tolv personer. Badrum: Nytt fräscht helkaklat med värmegolv, toalett, och tvättmaskin. Plan1. (Handikappanpassat) 2 Sovrum: 120 cm resp. 130 bekväm säng med plats för två personer. Kombinerat kök och vardagsrum: Öppen spis, matbord och stolar. Bäddsoffa samt möjligheter till extra bädd. Plan2. 1 Sovrum: Två stycken 90 cm breda sängar Allrum: Bäddsoffa 120 cm med plats för två samt sittmöbler och bord för trevlig samvaro. Terass: En stor med utgång från plan1 samt två rymliga på plan 2, en med morgonsol och en med kvällssol. Bord stolar och utesoffor.

2. Knipan
8000 kr/vecka

35 m2 mysig stuga som har modernt kök med häll, ugn, kyl, frys, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. För övrigt komplett utrustat med tillbehör för sex personer. Badrum: Nytt fräscht med toalett och dusch Sovrum: 120 cm bekväm säng med plats för två personer. Vardagsrum: Öppen spis, matbord och stolar, bäddsoffa 120 cm med plats för två. Terass: Stor utplats med bord stolar, soffa och bekväma vilstolar med fotpallar.

3. Småskrak
6000 kr/vecka

25 m2 sjönära stuga som har modernt kök/ vardagsrum med häll, ugn, kyl, frys, mikro, kaffebryggare, vattenkokare. För övrigt komplett utrustad med tillbehör för fyra personer. Badrum: Nytt fräscht med toalett och dusch, helkaklat med värmegolv. Sovrum: 140 cm bekväm säng med plats för två personer. Vardagsrum: Matbord och stolar, möjligheter till extra säng. Terass: Stor uteplats utrustad med bekväma sommarmöbler

Information om alla stugorna
Samtliga tre hus är utrustade med A/C- och luftvärmepump vilket ger skön inomhustemperatur året om. Utomhusgrillar och stekbord finns för mysiga matstunder. Två roddbåtar, en mindre båt med utombordsmotor samt en kajak för två personer är tillgängliga för spännande turer i närskärgården.
OBS! Rökning är förbjuden inomhus i samtliga hus. Inga husdjur får medtagas! Försiktighet med eld är en självklarhet inom- som utomhus och växter, fåglar och övriga djur ska behandlas med den respekt naturen kräver av oss.

Resa till Aspöja
Till Aspöja och Kloka Gubben tar du dig lättast från Arkösund där du kan parkera gratis på långtidsparkeringen och köpa allt det där du glömde hemma. Här finns butiker, restauranger och all service du behöver. Härifrån går turbåten, som tar 18 personer, sex dagar i veckan med ett flertal avgångar per dag. Till Aspöja anlöper båten fem gånger per dag medan den avgår åtta gånger. Lördagar ingen trafik. Plats på båten ska bokas en dag i förväg. Passar turbåtens avgångstider inte just dig eller ditt sällskap finns det taxibåtar som tar dig dit du vill till rimlig kostnad.

Om Aspöja
Aspöja är en levande vital ö vid det yttersta havsbandet i norra delen av S:t Anna skärgård cirka 50 kilometer från Norrköping i Östergötland. Här finns en livaktig och stark kärna av åretruntbosatta som lever av fisket, får- och boskapsuppfödning, skogsbruk och inte minst service- och turismnäringen. Här kan du vandra genom gröna hagar med fritt betande djur eller utforska unika, över två miljarder år gamla, bergsformationer i form av mörka mineralarter som veckat sig mellan vita och rödaktiga lager av urkalksten. Du kan också beundra och köpa härliga skärgårdsakvareller i öns eget konstgalleri, äta en god lunch gjord på närodlade- och fångade råvaror på den lokala restaurangen, köpa nyfångad sik, abborre eller något annat som havet erbjuder direkt av en fiskargubbe. Gårdsbutiken har ett begränsat men väl utvalt sortiment. Restaurangerna och butikerna på Aspöja och i Arkesund är öppna endast under sommarsäsongen.

Informationsfolder [PDF]


Är det något annat du funderar över är vi alltid redo att svara på dina frågor.
Ring 073-35 45 835 eller mejla till aspojagubben@gmail.com.


TRANSPORT | FISKODLING | EVENEMANG | BOENDE | MAT | KONSTHANTVERK FÖRETAGSEVENT | BÅTTAXI